Gladheidsbestrijding Friesland

U kunt niet vroeg genoeg beginnen met het treffen van maatregelen voor gladheidsbestrijding in Groningen. We leven in een land waarin het weer van de ene op de andere dag om kan slaan. Het kan in december nog 15 graden worden buiten, maar het land kan ook ineens bedekt zijn onder een flinke laag sneeuw. In Nederland weet u het nooit! Juist daarom is het belangrijk om tijdig aandacht te besteden aan gladheidsbestrijding in Friesland, zodat u goed voorbereid bent wanneer het zo ver is. Een goede start is het nader kennis maken met de mogelijkheden van Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman BV.

Een professional in gladheidsbestrijding in Friesland

Wanneer u gaat nadenken over gladheidsbestrijding in Friesland, dan kunt u eens nader kennis maken met onze mogelijkheden. Wij kunnen in de provincie Friesland namelijk snel ter plaatse komen wanneer uw erf besneeuwd en / of glad is. Wij kunnen sneeuwruimen en zout strooien. Dit betekent dat wij op twee manieren te werk kunnen gaan voor de gladheidsbestrijding in Friesland. Wij hebben altijd grote hoeveelheden zout op voorraad, waardoor wij snel op locatie kunnen komen om uw terrein weer veilig te maken.

Neem contact op

Het is heel belangrijk om goede aandacht te besteden aan gladheidsbestrijding in Friesland. Het gaat immers om de veiligheid en dat moet altijd prioriteit hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van gladheidsbestrijding in Friesland? Bel dan naar 0594 - 63 13 86 of mail naar info@zoutmanbv.nl. Wij informeren en adviseren u graag, op vrijblijvende basis. Ons grondverzetbedrijf is in Groningen, Friesland en Drenthe actief.