Leveren

Naast de verschillende werkzaamheden kunt u bij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman terecht voor de levering van verschillende soorten grondstoffen, bouwstoffen en materialen. De verschillende grondstoffen, bouwstoffen en materialen zijn toepasbaar bij verschillende werkzaamheden voor landbouw, grondverzet en landschapsbeheer.

Levering compost, kalk en zaaizaden
Gericht op grondverbetering kunt u bij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman terecht voor de aankoop van compost, kalk of zaaizaden. Pas compost of kalk toe op de landbouwgrond voor het verbeteren van de groei van uw gewassen.

Gezeefde teelaarde
Teelaarde is zeer geschikt voor het aanvullen van plantsoenen, tuinen, gazons en borders.

Diverse soorten zand, menggranulaat en freesasfalt
Wij verkopen zand in verschillende soorten ten behoeve van o.a. bezanden, aanvullen van drainagesystemen, vullen van het cunet onder verhardingen en het inwassen van straatwerk. Tevens leveren wij menggranulaat en freesasfalt voor diverse toepassingen.

Schelpen
Schelpen worden toegepast bij wandelpaden, fietspaden en parkeerterreinen. De schelpen zorgen voor een goede drainerende werking en zijn leverbaar tegen een scherp tarief.

Bestratingsmaterialen
Voor het bestraten van terrassen, opritten en bedrijfsterreinen leveren wij nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen.

PVC materialen
Voor de realisatie van een drainagesysteem kunt u bij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman terecht voor de aankoop van PVC materiaal. Wij verkopen onder andere PVC buizen, hulpstukken en putten.