Loonbedrijf

Voor het uitbesteden van agrarische werkzaamheden is Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman uit Zevenhuizen de juiste partner. Onze machines kunnen worden ingezet bij diverse werkzaamheden voor onder andere landbouw en tuinbouw. Uw land wordt grondig door ons bewerkt, verbeterd, ingezaaid en geoogst.

Grondbewerking

Grondbewerking vormt de basis voor het verbouwen van gewassen of voor het verwezenlijken van mooie stukken grasland. Om de grond goed bewerkbaar te maken en deze geschikt te maken voor het verbouwen van gewassen kunnen wij de grond voor u frezen, spitten, ploegen en kilveren.

Het zaaien en oogsten van land

Met verschillende zaaimachines zaaien wij stukken land in voor gras of maïs. Naast het inzaaien van grasland, kunt u ons inschakelen voor het doorzaaien van bestaand grasland. Met doorzaaien worden beschadigde of kale stukken grasland opnieuw gezaaid waardoor het gras weer kan herstellen. Voor de grasoogst kunt u Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman inschakelen voor grasmaaien, gras hakselen en hooipersen. Voor de maïsoogst kunt u ons inschakelen voor maïshakselen.

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman draagt bij aan een succesvolle teelt

Voor een succesvolle teelt van gewassen speelt bemesting een belangrijke rol. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman kan het land voor u behandelen met compost of kalk en bemesten met vaste mest. Naast een goede vruchtbare grond verrichten we ook onkruidbestrijding om uw gewassen te beschermen. Tevens beschikken wij over diverse machines voor de uitvoering van drainagewerk om uw land in goede conditie te houden en van een goede afwatering te voorzien.