Een loonbedrijf in Friesland inhuren

Bent u op zoek naar een loonbedrijf in Friesland dat agrarische werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Dan is Zoutman B.V. de aangewezen kandidaat voor uw verzoeken. U kunt al uw agrarische werkzaamheden aan ons uitbesteden, waarbij we de grond voor u bewerken. We zullen eveneens al onze kennis inzetten om de grond van het land te verbeteren, zodat u nog betere resultaten kunt verwachten. We beschikken over uiteenlopende machines die we kunnen inzetten voor het zaaien en het oogsten van uw gewassen. De machines die we tot onze beschikking hebben, zijn geavanceerd en krachtig genoeg om diverse werkzaamheden voor u uit te voeren. Of dit nu graven, ophogen of juist egaliseren betreft, alles is mogelijk. Hierbij houden we uiteraard zowel de kwaliteit van ons werk in de gaten als de algemene veiligheid.

Loonbedrijf te Friesland

Zoutman B.V. levert diensten voor agrarische werkzaamheden in Friesland, maar ook daarbuiten. U kunt altijd bij ons terecht en we zorgen ervoor dat de juiste vakmannen bij u te werk gaan. Ons bedrijf is gevestigd in Zevenhuizen, maar heeft verschillende opdrachtgevers uit zowel Groningen, Friesland en Drenthe. Kom daarom zeker een keer bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. We informeren u graag over onze uitgebreide diensten, op gebied van agrarisch werk, grondverzet en cultuurtechniek. We bieden tevens verhuur van materiaal voor grondwerk en materialen als zand, grond, compost, kalk, schelpen en pvc-materiaal. Voor alles wat u maar nodig hebt, kunt u bij ons aankloppen.

Neem contact met ons op

Om de mogelijkheden aan u voor te leggen, kunt u contact met ons opnemen. We ontmoeten u graag persoonlijk. Een afspraak kunt u maken door te bellen met 0594 – 631386 of te mailen met info@zoutmanbv.nl.