Machineverhuur Friesland

Bij een bouwproject komt veel kijken. U kunt als uitvoerder bepaalde machines en toebehoren zelf aanschaffen, maar u kunt ook gebruik maken van machineverhuur in Friesland door Zoutman BV. U kunt bij ons een aggregaat huren of een bronneringspomp. Daarnaast kunt u bij ons rijplaten huren zodat u met machines en voertuigen gemakkelijk het bouwterrein op kunt. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen snel leveren.

Zorg voor continuïteit met machineverhuur in Friesland

Bent u aan het werk op een bouwproject en raakt uw aggregaat defect of houdt de bronneringspomp ermee op? Dat kunt u natuurlijk niet gebruiken. Neem dan direct contact op met Zoutman BV. Wij hebben diverse modellen bronneringspompen en aggregaten beschikbaar die u direct van ons kunt huren. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt met uw werkzaamheden. U kunt een machine bij ons ophalen maar wij kunnen deze ook bij u op de bouwlocatie afleveren

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor machineverhuur

Heeft u rijplaten nodig, een bronneringspomp of een aggregaat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor machineverhuur in Friesland. Wij kunnen u ook adviseren als u niet precies weet welk apparaat of hoeveel rijplaten u wilt huren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 - 63 13 86. U kunt ons ook een bericht sturen via ons e-mailadres info@zoutmanbv.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over het gebruik van de bij ons gehuurde machines.

 

Bel mij terug!