Verhuur

Machineverhuur

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is gespecialiseerd in agrarische werkzaamheden, grondverzet en cultuurtechniek. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark van verschillende soorten machines die daarbij worden ingezet. Daarnaast verhuren wij extra apparatuur en materiaal die u kunt inzetten bij de uitvoering van onder andere grondwerkzaamheden. Wij verhuren onder andere:

Kleine en grote trilplaten
De kleine en grote trilplaten kunnen goed worden ingezet voor het aantrillen van onder andere bestrating en verdichten van zand op zowel kleine als grote werkoppervlaktes.

Stenenknipper
U kunt bij ons terecht voor het huren van een stenenknipper, waarmee stenen probleemloos geknipt kunnen worden. De stenenknipper kunt u op de exacte afmeting instellen en is eenvoudig te hanteren.

Bronpompen
Zoekt u een tijdelijke bronpomp voor waterverplaatsing bij uw project, dan kunt terecht bij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman. Overleg wat uw eisen zijn voor de pompinstallatie en wij realiseren de juiste pompoplossing voor uw werkterrein en specifieke situatie. Naast geluidgedempte dieselpompen en elektrische pompen leveren we de benodigde toebehoren voor bronbemaling.

Kleine en grote rijplaten
Met rijplaten maakt u uw bouwterrein goed bereikbaar. Afhankelijk van het bouwproject en de machines die daarbij worden gebruikt, kunt u bij ons zowel stalen als kunststof rijplaten huren.

Draglineschotten
Bent u op zoek naar draglineschotten? Wij verhuren verschillende soorten draglineschotten van zeer sterke kwaliteit, geschikt voor het maken van een stabiele ondergrond.