Gladheidsbestrijding Groningen

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman BV verzorgt al jaren gladheidsbestrijding in Noord Nederland, waaronder in Groningen. Zoutman BV houdt zich bezig met agrarisch werk, grondverzet en  cultuurtechnische werken. Als extra dienst bieden wij ook gladheidsbestrijding aan. Dus als uw erf niet bereikbaar is door slecht weer, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen!

Professionele gladheidsbestrijding Groningen door Zoutman BV

Sneeuw en ijs zorgen voor winterpret, maar zijn voor het bedrijfsleven vaak vervelend. U wilt natuurlijk dat uw erf goed bereikbaar blijft en er gewerkt kan worden. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman BV staat in de wintermaanden voor u klaar om gladheid te bestrijden. Gladheidsbestrijding bij Zoutman BV kan zowel op afroep als in de vaste route ingepland worden.

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman BV zet voor gladheidsbestrijding in Groningen zowel tractoren met strooier en schuif als laadschoppen met schuif in. Ook kan onze vrachtauto worden voorzien van een schuif waarmee sneeuw kan worden geschoven. Wij beschikken dus over verschillende middelen voor gladheidsbestrijding.

Gladheidsbestrijding Groningen door middel van zout

Sneeuw en ijs ontstaan vaak onverwachts en tevens vaak in grote hoeveelheden in een korte periode. Om ervoor te zorgen dat we u op altijd op het juiste moment van dienst kunnen zijn in Groningen, werken we met een grote voorraad zout. Zout is en blijft het gladheidsbestrijdingsmiddel bij uitstek en is door Zoutman BV dus direct te gebruiken indien nodig.

Wilt u Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman BV inschakelen voor gladheidsbestrijding in Groningen? Neem dan vooral contact met ons op.